Wil je meer weten over de geschiedenis van Meerhoven? Dan mag dit boek niet ontbreken op je boekenplank.

Het gaat om het 160 pagina’s tellend werk ‘Nieuwe mensen op oud land, archeologie, geschiedenis en stedenbouw van Meerhoven (Eindhoven)’ onder redactie van oud-stadsarcheoloog Nico Arts. Het boek neemt je onder andere mee naar de middeleeuwen, de geschiedenis van het voormalige vliegveld Welschap en de donkere jaren van de Tweede Wereldoorlog, maar ook naar de stedenbouwkundige achtergrond van Meerhoven.

Korting
Het boek is voor € 24,95 te koop in de boekhandel. Leden van Bewonersvereniging Meerhoven krijgen vanwege het 10-jarig bestaan van de vereniging 30% korting en betalen slechts € 17,50. Deze actie is geldig tot en met 31 maart a.s.

Bestellen
Wil je het boek bestellen? Vul dan het bestelformulier in. Je kunt direct betalen via iDeal. Je ontvangt van ons een bevestiging van je betaling.

Levering
We hebben met de uitgever afgesproken dat alle bestelde boeken na de actieperiode in één keer worden geleverd bij Bewonersvereniging Meerhoven. Mocht je het boek via ons hebben besteld, dan ligt het tijdens de algemene ledenvergadering van 8 april aanstaande voor je klaar. Mocht je verhinderd zijn, dan nemen we contact met je op voor een ander geschikt moment om het boek aan je te overhandigen.