Op zaterdag 23 september 2017 organiseert Duurzaam Meerhoven een middag vol activiteiten rond het thema duurzaamheid. Iedereen is van harte welkom.

De activiteitenmiddag begint om 14.00 uur met een fietstocht langs diverse duurzaamheidsinitiatieven in Meerhoven, zoals woningen met zonnepanelen of een warmtepomp, de oeverzwaluwwand en pruimenbomen in het park. Ook kan men meedoen aan wildplukken en het bereiden van een salade met Meerhovense ingrediënten.

Borrel en veel meer
Om 16.00 uur start bij Proeftuin Meerhoven een borrel. Tijdens deze borrel organiseert Duurzaam Meerhoven een pub quiz en presenteert men de resultaten van een enquête die in juni onder alle bewoners van Meerhoven is verspreid. Voor kinderen zijn er activiteiten rond de proeftuin en het avonturenpad. Tevens zijn ervaringsdeskundigen en leveranciers van zonnepanelen en warmtepompen aanwezig. De inwendige mens wordt verzorgd door topkok Chef Erling Rugsten.

Aanmelden
Aan de fietstocht en het wildplukken is een maximum aantal deelnemers verbonden. Aanmelden is daarom verplicht via buurkracht.nl/meerhoven. Het startpunt van de fietstocht en het wildplukken wordt na aanmelding via e-mail doorgegeven. Proeftuin Meerhoven ligt in Park Forum Oost tussen de biomassacentrale en de randweg Parkforum (zie kaartje).

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op duurzaammeerhoven.nl of buurkracht.nl/meerhoven.