Bewonersvereniging Meerhoven heeft deze week de adventskalender ‘voor en door Meerhoven’ uitgebracht. Burgemeester Jorritsma deed op 1 december 2020 de aftrap.

Het jaar 2020 is een bijzonder jaar waarin iedereen is geraakt door de coronacrisis. Ook in Meerhoven sloten scholen, horeca en sportclubs hun deuren, staakten verenigingen kun activiteiten en draaiden diverse instanties overuren om anderen hulp te bieden. Met de adventskalender ‘voor en door Meerhoven’ wil de vereniging hen graag in de schijnwerpers zetten en tevens de verbinding in de wijk behouden. Burgmeester Jorritsma ‘opende’ vandaag de kalender met een videoboodschap voor alle Meerhovenaren. Zie filmpje hieronder.

Nieuwsbrief
De adventskalender is rond 1 december 2020 samen met de december-editie van de nieuwsbrief van Bewonersvereniging Meerhoven bezorgd bij alle huishoudens in Meerhoven zonder nee-nee-sticker. Bewoners die de adventskalender en nieuwsbrief niet hebben ontvangen, kunnen deze ophalen bij Albert Heijn, Lidl, Jumbo en De Hangar in Meerhoven. De nieuwsbrief is ook digitaal verkrijgbaar, zowel in het Nederlands als in het Engels.