algemeen-hovenringOp zondag 9 oktober 2016 vindt de 33ste editie van de Marathon Eindhoven plaats. Sinds vorig jaar met een nieuw parcours dat ook door het zuiden en westen van de stad loopt, waaronder de Noord-Brabantlaan, de Hovenring en de Meerenakkerweg. (Auto)verkeer ter hoogte van de Hovenring dient rekening te houden met kortdurende afsluitingen en omleidingen.

Dankzij een nieuwe ‘live routeplanner‘ kunnen bezoekers en inwoners van Eindhoven tijdens de marathon op de hoogte blijven van alle actuele afzettingen en oversteekpunten. Als een straat wordt vrijgegeven dan sturen medewerkers van marathon Eindhoven een signaal naar de routeplanner. Daardoor blijft de routeplanner actueel. Let op: je moet onder ‘Routeopties’ de juiste datum (9 oktober 2016) en het juiste tijdstip (van aankomst of vertrek) invoeren.

Meer informatie
Kijk op de site www.marathoneindhoven.nl/evenement/bereikbaarheid voor alle informatie over de bereikbaarheid van Eindhoven tijdens de marathon: wegafsluitingen, bereikbaarheid van parkeergarages en fietsenstallingen, bereikbaarheid van ziekenhuizen en openbaar vervoer. Meer informatie over alle activiteiten tijdens de marathon staat op de site www.marathoneindhoven.nl. Voor het parcours, zie het kaartje.

parcours-marathon-2016