Maandag 20 juni 2022 vindt de Algemene Ledenvergadering van Bewonersvereniging Meerhoven plaats in basisschool De Startbaan, aanvang 20.00 uur. Rond 21.30 wordt de vergadering afgesloten met een borrel in De Hangar.

Leden hebben begin juni een uitnodiging ontvangen. De laatste fysieke vergadering vond in 2020 plaats. Vanwege de coronapandemie moest de vergadering vorig jaar digitaal plaatsvinden.

Onderwerpen
Tijdens de bijeenkomst komen diverse onderwerpen aan bod, waaronder het beoogde politiecomplex Land Forum, de procedure rond de hogere geluidsbelasting voor 73 woningen in Meerhoven, de stadsverwarming en de toekomst van het winkelcentrum. Verder is er aandacht voor activiteiten, waaronder het Digicafé, Meerhoven Hartveilig en het Meerhoven Internationals Platform. Op de agenda staat ook het plan om in de laatste week van augustus in Meerhoven een pop-up camping voor ongeveer 2.400 studenten te realiseren.

Nog geen lid?
Bewonersvereniging Meerhoven is er voor alle Meerhovenaren. Hoe meer leden, hoe beter de vereniging de wijk kan vertegenwoordigen. Als lid beslis je mee over de koers die de vereniging vaart en steun je diverse wijkinitiatieven. Het lidmaatschap kost 5 euro per huishouden per jaar. Kijk voor meer informatie op www.meerhoven.nl/lidmaatschap.