Logo Bewonersvereniging GrasrijkBewonersvereniging Grasrijk organiseert op donderdag 1 oktober aanstaande haar eerste algemene ledenvergadering in De Hangar (Meerbos 4). Aanvang: 20.00 uur.

Bewonersvereniging Grasrijk is nog geen jaar oud, maar inmiddels hebben al bijna 300 huishoudens zich aangesloten. Daarmee is het de grootste bewonersvereniging van Meerhoven. Hoogste tijd om elkaar beter te leren kennen en met elkaar van gedachten te wisselen over belangrijke onderwerpen die op dit moment spelen. Direct na afloop van de vergadering wordt het glas geheven om de eerste verjaardag van de vereniging te vieren.

Onderwerpen
Leden hebben begin september een uitnodiging ontvangen. Tijdens de vergadering krijgen alle leden een digitaal stemkastje waarmee ze hun mening kunnen geven op diverse onderwerpen. De volgende onderwerpen worden in ieder geval besproken: parkeren, stadsverwarming, venstertijden winkelcentrum Meerhoven, financiƫn en activiteiten.

Nog geen lid?
Het lidmaatschap van Bewonersvereniging Grasrijk kost slechts 5 euro per huishouden per jaar. Als je je voor 1 oktober aanmeldt, ontvang je direct een uitnodiging voor de eerste algemene ledenvergadering.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.grasrijk.nl of lees de meeste recente nieuwsbrief.