Eigenaar Artisport Bas Josiassen (links) met collega’s en Peer Willemse van de Voedselbank (rechts).

Na het succes van vorig jaar start fitnesscentrum Artisport ook dit jaar met een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Bewoners kunnen van 5 tot en met 31 december 2017 houdbare voedingsproducten afgeven bij Artisport in Meerhoven en Veldhoven.

Nina van Diessen van fitnesscentrum Artisport: “Onze leden en buurtbewoners hebben vorig jaar maar liefst 750 voedingsproducten bij elkaar gezameld. Er kwamen donaties van personeel, leden, buurtbewoners en zelfs van een bedrijf. Een vrouw kwam bij ons haar eigen kerstpakket doneren, hartverwarmend! Dat willen we nog eens voor elkaar krijgen”.

Voedselbank
De Voedselbank verstrekt kosteloos levensmiddelen aan mensen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien. “En om deze mensen iets extra’s te geven tijdens de feestelijke decembermaand, gaan we opnieuw inzamelen”, aldus Van Diessen. “Van 5 december tot en met 31 december kan iedereen houdbare drink- en voedingswaren inleveren bij beide vestigingen van Artisport. Aangezien wij een sportcentrum zijn, bij voorkeur gezonde producten. Rookwaren, alcoholische dranken en gekoelde- of diepvriesproducten worden niet aangenomen.”

Locaties
Producten kunnen worden afgegeven bij Artisport, Meerbos 4 in Eindhoven of Molenstraat 30 in Veldhoven. Voor de openingstijden zie de website van Artisport.