Vanaf maandagavond 27 november 2017 is de Meerhovendreef tussen Grasbaan en Waterlinie van 19.00 uur tot 7.00 uur afgesloten. De rotonde Houtwal/Traverse blijft open. Overdag is de Meerhovendreef in beide richtingen open van 7.00 tot 19.00 uur. Dit wordt herhaald op dinsdag 28 en woensdag 29 november. 

De toplaag van het asfaltwegdek in de Meerhovendreef is aan vervanging toe. Het vervangen van de toplaag gebeurt ’s avonds en ’s nachts tussen 19.00 en 7.00 uur. Er wordt onder andere gefreesd en dat brengt geluidsoverlast met zich mee. De aannemer probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken. Door ’s nachts te werken wordt grote verkeershinder overdag voorkomen. Ook nemen de werkzaamheden dan minder tijd in beslag. Bij slechte weersomstandigheden (regen, vorst, harde wind) kunnen de werkzaamheden niet worden uitgevoerd en komt er een nieuwe planning.

Vragen
Voor vragen kan via het algemene telefoonnummer 14 040 contact worden opgenomen met Hans Op ‘t Hoog (cluster Uitvoering werken) van de afdeling Beheer en Realisatie van de gemeente Veldhoven. Tijdens de werkzaamheden is uitvoerder Jan Bruins van aannemingsbedrijf D. van der Steen bereikbaar via telefoonnummer 06 12 555 282.

Bron: Wijkinfo gemeente Veldhoven en Werkzaamheden en evenementen.