badminton-659910_960_720Veel meiden zijn na de zomervakantie op zoek naar een geschikte sport. Badmintonclub Hanevoet daagt daarom meiden uit om nog voor de zomervakantie deel te nemen aan vijf badminton proeflessen. Tijdens deze proeflessen worden de eerste beginselen van de snelste racketsport van de wereld aangeleerd.

Jeroen Zegveld, secretaris van Badmintonclub Hanevoet en zelf woonachtig in Meerhoven: “Badminton is een sport die zeer eenvoudig te beoefenen is, maar wel fysieke en tactische vaardigheden vereist en spelenderwijs je hele lichaam traint. Meiden tussen 7 en 16 jaar die willen kennismaken met de sport of misschien al eerder recreatief gebadmintond hebben, worden uitgenodigd om zich aan te melden voor de proeflessen. Alleen of samen met vriendin(nen). Insteek van de trainingen is plezier krijgen in de badmintonsport.”

BC Hanevoet
Badmintonclub Hanevoet staat al jaren bekend als een gezellige, sociale en betrokken vereniging. Binnen de club wordt op veel verschillende niveaus gespeeld, zodat voor iedereen uitdagende tegenstanders te vinden zijn. BC Hanevoet speelt in sporthal De Genderbeemd aan de Sterkenburg 616 in Eindhoven, op slechts 10 minuten fietsafstand van Meerhoven.

Data en aanmelden
De proeflessen vinden plaats op woensdag 22 juni, 29 juni, 6 juli, 13 juli en 20 juli 2016. Tijd: van 17.00 tot 18.00 uur. Locatie: Sporthal De Genderbeemd, Sterkenburg 616, Eindhoven. Deelname is gratis en voor een racket wordt gezorgd. Aanmelden kan door een mail te sturen naar of contact op te nemen met Maurice van der Lee via 040 848 26 56. Meer informatie over de vereniging vind je op www.bchanevoet.nl.