Leden van Bewonersvereniging Meerhoven krijgen van 1 tot en met 21 februari 2020 het tweede bioscoopkaartje gratis bij Cinema Gold in Veldhoven. Deze actie geldt ook voor bewoners die zich alsnog als lid aanmelden.

Ruben Trieling, voorzitter van Bewonersvereniging Meerhoven: “Hoe meer leden, hoe beter wij de wijk kunnen vertegenwoordigen en hoe sterker we als Meerhovenaren staan bij gemeente en andere instanties. Daarom zijn wij blij met onze leden! Als dank willen we graag iets bijzonders terugdoen en bioscoop Cinema Gold in Veldhoven wil ons daarmee helpen.”

Tweede bioscoopkaartje gratis
Ieder huishouden in Meerhoven dat lid is of lid wordt van Bewonersvereniging Meerhoven, ontvangt binnenkort twee vouchers in de brievenbus. Tegen inlevering van een voucher krijgt men bij de kassa van Cinema Gold in Veldhoven het tweede bioscoopkaartje ter waarde van €10,90 gratis bij aankoop van een kaartje tegen het reguliere tarief. Eventuele toeslagen voor balkon en 3D blijven van toepassing. De vouchers zijn geldig van zaterdag 1 t/m vrijdag 21 februari 2020.

Meer informatie
Kijk voor de actievoorwaarden op www.meerhoven.nl/ledenactie. Lid worden van Bewonersvereniging Meerhoven kan via www.meerhoven.nl/lidmaatschap.