Woensdag 20 september 2023 organiseert Sportstuif Meerhoven DBS in samenwerking met Marathon Eindhoven en Eindhoven Sport de Color Run Meerhoven 2023.

De Color Run is een hardloopevenement voor kinderen uit Meerhoven van 7 tot en met 12 jaar (groep 4 t/m 8). De kinderen lopen over een afstand van ongeveer 2,5 kilometer over een vast parcours door Meerhoven. Binnen dit parcours worden de kinderen op verschillende ‘Colorpoints stations’ opgewacht en begroet door prachtige kleuren die letterlijk zullen komen overwaaien. De kinderen gaan uiteindelijk als een waar kleurenpalet over de finish.

Poeder
Het poeder dat tijdens de run wordt gebruikt, is geheel natuurlijk. Aan het poeder is een biologisch afbreekbare kleurstof toegevoegd. Volgens de organsiatie levert het poeder absoluut geen gevaar op voor de gezondheid en het milieu.

Tijd en locatie
De Color Run start en eindigt bij Sportstuif Meerhoven DBS (Het Schaapsdijk 109, Eindhoven) en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 13.45 uur.

Inschrijven
Schrijf je in via deze website. Deelname is gratis. Kinderen worden verwacht in een wit shirt aangezien dit het mooiste kleureffect geeft. Daarnaast zijn goede loopschoenen en een sportbroek die vies mag worden handig om aan te doen. Indien gewenst mogen kinderen een zonnebril/duikbril/veiligheidsbril opdoen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Sportstuif Meerhoven DBS via

Grotere kaart weergeven