Adventskalender Meerhoven
Dag 2: Kindervakantieweek Meerhoven

Vandaag is het woord aan de organisatie van de Kindervakantieweek Meerhoven.

Het jaar 2020 was helaas een gedwongen pauzejaar voor de fysieke KVW, maar voor 2021 gaan we weer volop in de feeststand! Dan houden we namelijk de volgende editie van de Kindervakantieweek Meerhoven. Een enorm feest voor basisschool-leerlingen uit Meerhoven, en de leukste zomeractiviteit die er is. Drie dagen lang houden we elkaar bezig met spelletjes, ranja drinken, hutten bouwen, een lekker fruithapje eten, knutselen, frietjes eten, wateractiviteiten en nog veel meer!

Facebookpagina
De afgelopen jaren hebben we echt van alles gedaan – blader maar eens rond op onze Facebookpagina – en de creatievelingen van de commissie Thema en Activiteiten hebben nú al een boordevol programma klaarliggen voor de editie van 2021.

Start inschrijving
Begin 2021 zullen we via onze Facebookpagina, onze website, en via de scholen laten weten wanneer de inschrijving start. Net zoals voorgaande jaren hebben we gekozen voor de laatste week van de zomervakantie. Zo stoppen we de verveling die aan het eind van de vakantie toch toe kan slaan, en laten we iedereen vast nieuwe vrienden maken voor het nieuwe schooljaar.

Vrijwilligers
Uiteraard hebben we niet alleen kinderen nodig, die lekker mee komen doen met de KVW. We hebben ook altijd vrijwilligers nodig die één van onze commissies komen versterken in de voorbereiding van het evenement, of juist tijdens de KVW zelf de handen uit de mouwen willen steken met opbouwen, begeleiden en/of opruimen.

Sponsoren
En tot slot: een groot evenement kan niet zonder sponsoren. Gelukkig kunnen we rekenen op een vaste kern van trouwe sponsoren; maar ook hier geldt dat we altijd ruimte hebben voor meer.

Heb je interesse om te komen helpen, of om als sponsor iets bij te dragen? Neem dan contact met ons op via .

Tot snel, tot KVW!

Facebook: www.facebook.com/kvwmeerhoven
Website: www.kvwmeerhoven.nl