Adventskalender Meerhoven
Dag 21: Meerhoven Photography

Vandaag is het woord aan Meerhoven Photography

Beste Meerhovenaren,

Nu we einde van het jaar bereiken, en het begin van 2021, is het altijd goed om terug te kijken. Dit jaar zal terugkijken niet altijd even leuk zijn. Daarom is het goed om vooruit te kijken naar wat gaat komen. Dat kan eigenlijk alleen maar beter worden. En als we ergens goed kijken, dan is het wel bij de fotogroep Meerhoven Photography. Want met meer dan 400 (online) enthousiaste fotografieleden is er genoeg te zien in deze Facebookgroep. Mooie foto’s uit de wijk, het park, het centrum, de natuur rondom. Maar ook prachtige foto’s van andere plekken, reizen (toen het nog makkelijk kon), architectuur en special effects. Ook komen er geregeld tips en handige links voorbij.

Hopelijk kunnen we komende maanden door versoepelingen weer makkelijker met elkaar samen op pad gaan om te fotograferen, iets dat dit jaar ook al tot leuke bijeenkomsten geleid heeft.
Want samen is het gezelliger dan alleen. We hopen dan ook dat je, ondanks alles, fijne feestdagen beleeft! En mocht je daar nou een prachtige foto van maken, deel hem dan zeker in de Facebookgroep ‘Meerhoven Photography’.

Groeten,

Douwe Beckmann