Digicafé Meerhoven

Uit een eerdere enquête van Bewonersvereniging Meerhoven is gebleken dat onder senioren behoefte bestaat aan hulp bij het gebruik van smartphone, tablet of computer. Daarom start Bewonersvereniging Meerhoven na de zomer van 2022 een serie Digicafé-bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten worden jongeren uit de wijk ingezet als digicoach om senioren te helpen bij het gebruik van hun smartphone, tablet of laptop.

Opzet
Hieronder enkele details van de opzet:

  • Data: vanaf half september 2022, meestal ’s avonds.
  • Plaats: De Blinkerd of de Hangar.
  • Spreekuur in kleine groepen op afspraak.
  • Er is altijd een bestuurslid van Bewonersvereniging Meerhoven aanwezig.
  • Iedereen brengt zijn eigen spullen mee (smartphone, tablet, laptop en papier voor aantekeningen).

Digicoach
Ben je tussen de 16 en 21 jaar en wil je ouderen in de wijk Meerhoven helpen met het gebruik van hun smartphone, tablet of laptop? Dan zoeken we jou! Je krijgt een gratis opleiding tot digicoach. De opleiding duurt twee dagdelen: één keer op zaterdagmiddag en één keer in de avond. Interesse? Vul dan het online registratieformulier voor digicoaches in. We nemen daarna contact met je op.

Senioren
Heb je hulp nodig bij het gebruik van je smartphone, tablet of laptop? Schrijf je dan nu in voor het Digicafé Meerhoven via het online registratieformulier voor senioren. Lukt het niet zelf? Laat dan iemand anders het formulier voor je invullen. Zodra de exacte data van de digicafé-bijeenkomsten bekend zijn, nemen we contact met je op.

Vragen
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via .