Energie in huisOp zondag 13 maart van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Duurzaam Meerhoven een kijkje in de energiehuishouding van een wijkbewoner. Hoe regelt hij zijn elektriciteit, warmte, koeling en isolatie. Welke keuzes heeft hij gemaakt en waarom. Met warmtepomp en zonnepanelen is zijn huis in Zandrijk geen doorsnee woning.

Vanaf 13.30 uur is de ontvangst. Om 14.00 uur lopen de deelnemers in vijf groepjes door de woning. Ze staan stil bij alle verschillende apparaten en gaan in op de keuzes die gemaakt zijn, de besparingen en alternatieven. Afhankelijk van de belangstelling kun je meelopen in een technische groep of een groep die meer op klimaataspecten ingaat en eenvoudige bespaartips uitwisselt. Na een plenaire afronding zal de bijeenkomst om 16.00 uur eindigen.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 11 maart via en via de website www.onsplatform.tv/duurzaammeerhoven.

Duurzaam Meerhoven
Duurzaam Meerhoven werkt met, voor en door buurtbewoners aan een veerkrachtige wijk. Of je nu vooral begaan bent met de natuur, voedsel of energie we kunnen allemaal op onze manier bijdragen. Je kunt Duurzaam Meerhoven volgen via www.onsplatform.tv/duurzaammeerhoven. Als je je registreert, kun je ervoor kiezen om nieuwe berichten in je mailbox te ontvangen.