Op woensdag 17 mei 2017 opent Knutselrijk haar deuren in Winkelcentrum Meerhoven. Knutselrijk is gevestigd aan Meerzand 118. De opening is van 15.30 tot 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Er zijn volop activiteiten waaronder een luchtkussen, schminken en diverse mini workshops.

“Mijn droom is uitgekomen!”, aldus een trotse Monique Kuijten die vorige maand de sleutels van het voormalige pand van Meerhome (naast Yip Kappers) in ontvangst nam. “Na vele kinderfeestjes, workshops, vrijgezellen- en bedrijfsfeesten is Knutselrijk uitgegroeid tot een heus bedrijf waar ik zeer trots op ben. Voorheen trommelde ik een paar vriendinnen op als ik weer wat leuks had bedacht en maakten we dat samen aan mijn keukentafel. Van pepernotenkrans, Ibiza tassen pimpen, tot sleutelhangers met kralen. Mijn creatieve brein staat nooit stil. Uiteindelijk heb ik de stap gezet om een eigen bedrijf te starten en een eigen pand te betrekken.”

Proefdraaien
Kuijten greep haar kans toen ze van het concept ‘Kom proefdraaien‘ hoorde. Hierbij krijgen ondernemers de mogelijkheid om hun idee uit te proberen in een beschikbaar huurpand. “We hebben de afgelopen maand hard gewerkt om het pand in te richten en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Naast kinderfeestjes en creatieve workshops gaan we hier ook inloopochtenden voor ouderen organiseren waarbij men onder het genot van een kopje koffie creatief aan de slag kan. Iedereen is welkom!”

Meer informatie
Kijk op www.facebook.com/knutselrijk en www.knutselrijk.nl voor meer informatie.