Na twee succesvolle kindertheatervoorstellingen van Ruth Bakker komt dit keer theaterduizendpoot Ton Meijer met zijn voorstelling ‘Aadje Piraatje in gevaar’ naar Meerhoven. De voorstelling vindt plaats op vrijdag 3 november 2017 van 15.30 tot 16.30 uur in Basisschool De Startbaan, Meerbos 16 in Meerhoven. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

De gratis voorstelling is exclusief voor leden van Bewonersvereniging Grasrijk, Buurtvereniging Waterrijk en Buurtvereniging Zand-, Bos- en Meerrijk. Gratis toegangskaarten kunnen worden besteld via www.meerhoven.nl/aanmelden-aadjepiraatje. Niet-leden kunnen alsnog lid worden van een van de bewonersverenigingen via www.meerhoven.nl/lid-worden. Initiatiefnemer Ralf Huybregts: “Deze voorstelling is onderdeel van een reeks kindertheatervoorstellingen die mogelijk is gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds en bewonersverenigingen in Meerhoven. Met deze kindervoorstellingen willen we culturele activiteiten in Meerhoven stimuleren.”

Verhaal
De voorstelling van Ton Meijer is gebaseerd op het tweede boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma: ‘Aadje Piraatje in gevaar’. Aadje is een kleine, innemende piraat. Samen met de kinderen gaat Meijeris op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Ze reizen terug in de tijd naar de rijke en avontuurlijke geschiedenis van de Nederlandse scheepvaart. Meijeris speelt samen met de kinderen het leven aan dek na, hoe het is om zeeziek te zijn, ze gaan op zoek naar een schat, missen hun familie tijdens de lange reis, moeten naar de scheepskapper en uiteindelijk kunnen ze ook nog de slaap niet vatten aan boord. Genoeg avontuur voor 45 minuten ter lering en vermaak.

Toegang
De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Kinderen dienen te worden begeleid door minimaal één volwassene. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via www.meerhoven.nl/aanmelden-aadjepiraatje. Er zijn ongeveer 100 plaatsen beschikbaar. Bij grote belangstelling wordt een wachtlijst gehanteerd.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op via .