Joes Boonen komt met haar kindertheatervoorstelling ‘Bang Mannetje’ naar Meerhoven. De voorstelling vindt plaats op vrijdag 13 april 2018 van 15.30 tot 16.30 uur in Basisschool De Startbaan, Meerbos 16 in Meerhoven. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

De gratis voorstelling is exclusief voor leden van Bewonersvereniging Grasrijk, Buurtvereniging Waterrijk en Buurtvereniging Zand-, Bos- en Meerrijk. Gratis toegangskaarten kunnen worden besteld via www.meerhoven.nl/kindervoorstelling.

Lid worden
Niet-leden kunnen alsnog lid worden van een van de bewonersverenigingen via www.meerhoven.nl/lid-worden. Mede initiatiefnemer Martijn Smulders: “Deze vijfde gratis kindervoorstelling is mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds en bewonersverenigingen in Meerhoven. Met deze theatervoorstellingen willen we cultuur voor kinderen in Meerhoven stimuleren.”

Verhaal
De speelse en komische theaterbewerking van Joes Boonen is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein. Bang Mannetje vindt het niet fijn dat hij overal bang voor is. In een intieme, speelse sfeer volgen de kinderen een dag uit het leven van Bang Mannetje. Is iedereen dan bang? Nee hoor, de kinderen in Meerhoven zingen en dansen vrolijk met deze vrolijke voorstelling van Joes mee.

Toegang
De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen dienen te worden begeleid door minimaal één volwassene. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via www.meerhoven.nl/kindervoorstelling. Er zijn ongeveer 150 plaatsen beschikbaar. Bij grote belangstelling wordt een wachtlijst gehanteerd.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op via .