Beeldmateriaal: Jaap Reedijk

Na haar succesvolle optreden eind vorig jaar komt artistiek duizendpoot Ruth Bakker opnieuw naar Meerhoven. Haar tweede voorstelling ‘Loet Broedt’ vindt plaats op vrijdag 7 april 2017 van 16.00 tot 17.00 in Basisschool De Startbaan, Meerbos 16 in Meerhoven (Eindhoven).

De voorstelling is gratis maar aanmelden is noodzakelijk via www.meerhoven.nl/aanmelden-loet-broedt. De voorstelling is mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds en de Samenwerkende Bewonersorganisaties Meerhoven.

Voorstelling
Loet Broedt is de opvolger van de bekroonde familietheatervoorstelling Loet Moet door Ruth Bakker. Een interactieve en muzikale voorstelling met poppen- en schimmenspel. Bekijk de officiële trailer onderaan dit bericht.

Verhaal
Het stoere meisje Loet wil een broertje. Nu! Haar moeder is te druk om naar haar te luisteren en haar vader treedt op in Italië en heeft al helemaal geen tijd. Loet verstopt zich op zolder, net zo lang tot ze een broertje krijgt. Hier broedt Loet samen met de kinderen op haar plan om een broertje te krijgen. Dan komt juffie op huisbezoek en ze neemt haar zoontje mee. Is het eigenlijk wel zo leuk een eigen broertje?

Aanmelden
Aanmelden voor de voorstelling is noodzakelijk en kan via www.meerhoven.nl/aanmelden-loet-broedt.