loet-moet-door-ruth-bakkerArtistiek duizendpoot Ruth Bakker komt op 21 oktober 2016 van 16.00 tot 17.00 met de bekroonde kindervoorstelling ‘Loet Moet’ naar Meerhoven. De voorstelling vindt plaats in Basisschool De Startbaan, Meerbos 16 in Meerhoven (Eindhoven).

De voorstelling is gratis maar aanmelden is noodzakelijk via www.meerhoven.nl/aanmelden-loet-moet. De organisatie is in handen van de Samenwerkende Bewonersorganisaties Meerhoven in samenspraak met het CKE, Bibliotheek en de basisscholen De Startbaan en ’t Slingertouw. De voorstelling is mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds.

Interactief
Loet Moet is een vrolijke, interactieve voorstelling vol liedjes en (poppen)spel. Ruth Bakker, speelster van Loet Moet, is uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker en won verscheidene publieksprijzen. Ook speelde ze in de grote kindertheaterproductie van Dirk Scheele: ‘Dikkie Dik en zijn vriendjes’.

Verhaal
Het stoere meisje Loet speelt het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet van alles. Van haar moeder, van haar juf en van haar vader die helemaal in Amerika woont. Loet wil niks meer moeten. ‘Ik doe alleen nog wat ik zelf wil!’ Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze verdwijnt in haar eigen sprankelende wereld. Hier ontmoet ze Oma uit het fotolijstje en vaart ze samen met haar pratende lievelingsknuffel Jenny en alle piratenkinderen naar Amerika. Maar dan komt Gekke Tante Toos op bezoek…

Aanmelden
Voorafgaand aan de middagvoorstelling van 16.00 uur komt Loet op bezoek bij zowel Basisschool ‘t Slingertouw (op een plek voor beide locaties) als basisschool De Startbaan. Ze gaat dan voor alle kinderen van groep 1 en 2 én de peuterspeelzaalkinderen van Korein voorlezen. Voor de voorstelling van 16.00 uur is aanmelden noodzakelijk. Aanmelden kan via www.meerhoven.nl/aanmelden-loet-moet.