Leden van Bewonersvereniging Grasrijk, Buurtvereniging Waterrijk en Buurtvereniging Zand-, Bos- en Meerrijk kunnen nog tot en met vrijdag 19 mei 2017 gratis naar de film bij Cinema Gold in Veldhoven.

Met deze speciale ledenactie kunnen ruim duizend Meerhovenaren in de periode 8 tot en met 19 mei 2017 gratis naar een film naar keuze bij Cinema Gold in Veldhoven. Naast een vrijkaart voor twee personen hebben leden tevens vier vouchers ontvangen waarmee ze familie, vrienden en kennissen tot en met eind mei kunnen trakteren op een tweede kaartje gratis.

Samenwerking
De drie bewonersverenigingen werken al jaren nauw met elkaar samen. Ze trekken samen op als het gaat om gemeenschappelijke belangen in Meerhoven, zoals de stadsverwarming, het winkelcentrum en de parkeerproblematiek. Tevens stimuleren en ondersteunen ze activiteiten voor jong en oud. Ook de website Meerhoven.nl is een gezamenlijk initiatief.

Leden
Ruben Trieling, voorzitter van Bewonersvereniging Grasrijk: “Een vereniging staat of valt met haar leden. Hoe meer leden, hoe beter wij de wijk kunnen vertegenwoordigen en hoe sterker we als Meerhovenaren staan bij gemeente en andere instanties. Daarom zijn wij blij met onze leden. Als dank willen we graag iets bijzonders terug doen en de nieuwe bioscoop Cinema Gold in Veldhoven wil ons daarbij helpen. We overwegen vaker van dit soort acties op te zetten.”

Meer informatie
Kijk voor de actievoorwaarden op www.meerhoven.nl/ledenactie. Voor meer informatie over de bewonersverenigingen, zie www.meerhoven.nl/over-ons.