Op woensdag 13 september 2017 organiseert Vliegbasis Eindhoven van 20.00 tot 21.30 uur een optreden van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden.

Aanleiding voor het optreden is de herdenking van de grootste luchtlandingsoperatie uit de geschiedenis: Operatie Market Garden. Transportvliegtuigen en parachutisten uit verschillende landen komen hiervoor naar Vliegbasis Eindhoven om deel te nemen aan de jaarlijkse parachutistenherdenkingssprong nabij Ede.

Het orkest
Nergens anders ter wereld vind men 41 blazers en een 7-koppige ritmesectie in een orkest. Het orkest is bekend van Bevrijdingspop en de Last Post bij de aankomst van de MH17-slachtoffers op Vliegbasis Eindhoven.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich tot vrijdag 8 september aanmelden door een email te sturen naar . Vermeld hierbij van iedere bezoeker de naam, voorletters, geboorteplaats en geboortedatum. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met de aanmelding.

Locatie en legitimatie
Het optreden vindt plaats in de passagiersterminal van Vliegbasis Eindhoven. Volg hiervoor de borden Koninklijke Luchtmacht. Het adres is: Flight Forum 1550, in Eindhoven. Vanaf 19:00 uur worden de deuren geopend en staat de koffie klaar. Let op: op Vliegbasis Eindhoven dient men een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.