Sportstuif Meerhoven biedt woensdag 7 april 2021 een gratis proefles peutergym aan. Peutergym is bedoeld voor peuters van 2 en 3 jaar en hun ouders.

Peutergym is een beweegactiviteit waarin allerlei grondvormen van bewegen aan bod komen, zoals rollen, duikelen, gooien, vangen, springen, rennen en balanceren. Deze grondvormen van bewegen, verwerkt in een speelse muzikale beweegles, dragen bij aan het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek. Tevens ervaren kinderen hoe het is om met leeftijdsgenoten buiten te spelen.

Lessen
Op woensdag 7 april 2021 kun je deelnemen aan een gratis proefles. Tijd: van 9.30 tot 10.15 uur en van 10.30 tot 11.15 uur. Bij succes volgen meerdere lessen. De lessen vinden plaats op een kunstgrasveld. Voor vervolglessen betaal je 1 euro per les. Sportstuif Meerhoven is gevestigd in Sportpark Meerhoven, Het Schaapsdijk 109 te Eindhoven.

Aanmelden
Ben je enthousiast en wil je woensdag 7 april meedoen? Meld je dan aan via www.samenbijsportstuif.nl/sportstuif-meerhoven.

Meer informatie
Voor vragen, mail naar of bel naar 06 33 102 558.