Op maandag 22 januari 2018 organiseert Duurzaam Meerhoven een informatieve bijeenkomst over energieverbruik onder de naam ‘Grip op je energie’. Tijd: 20.00-22.00 uur. Locatie: De Hangar, Meerbos 4 in Meerhoven.

Vanwege grote belangstelling tijdens twee eerdere bijeenkomsten organiseert Duurzaam Meerhoven nu een derde bijeenkomst. Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht en kan via .

Energierekening
Initiatiefneemster Inge Kouw: “Weinig mensen weten hoeveel energie ze nu eigenlijk verbruiken en hoeveel dat kost. Valt er nog iets te besparen? Hoe zit het als je zelf energie opwekt? Met welke slimme keuzes is de energierekening positief te beïnvloeden? Tijdens de bijeenkomst buigen we ons in kleine groepjes over de energierekeningen. Gezien het persoonlijke karakter is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.”

Duurzaam Meerhoven
Samen met Buurkracht organiseert Duurzaam Meerhoven activiteiten, acties en informatieve bijeenkomsten om het energiebewustzijn te verhogen. Zo kunnen buurtgenoten zich via buurkracht.nl/meerhoven inschrijven om gratis een energiemeter te lenen. Kijk voor meer informatie op duurzaammeerhoven.nl of buurkracht.nl/meerhoven. Geïnteresseerden kunnen zich registreren en worden dan via e-mail op de hoogte gehouden.