Po-DerOp zondag 24 mei vindt in Park Meerland een groot multicultureel openluchtfestival plaats onder de naam Seyran. Met dit evenement wil de Turkse vereniging Po-Der een brug slaan tussen de verschillende culturen in de samenleving.

De oorsprong van Seyran ligt in het noord oosten van Turkije. Met dit feest wordt de komst van de lente gevierd. Het is de elfde keer dat dit festival wordt georganiseerd en voor de tweede keer in Park Meerland.

Iedereen welkom
De organisatie verwacht ongeveer tienduizend bezoekers. Bezoekers kunnen genieten van live muziek, folkloristische optredens, dans, hapjes en drankjes. Er is een bazaar met kramen en kinderen kunnen zich vermaken bij de minikermis. Het festival duurt van 12.00 tot 20.00 uur. Alle Meerhovenaren zijn van harte welkom.

Organisatie
De organisatie doet er alles aan om parkeer- en geluidsoverlast te voorkomen. Mochten er desondanks vragen en/of klachen zijn, dan is de organisatie rechtstreeks te bereiken op de volgende nummers: 06 41 473 205 (C. Aşçı, Algemeen coördinator) en 06 34 302 539 (B. Çetin, Veiligheidscoördinator). Zie ook de flyer en de video hieronder.

Seyran 2014 in Park Meerland