HalloweenEind oktober staat een groot deel van Grasrijk in het teken van Halloween. Kinderen én hun ouders kunnen op diverse locaties genieten van het griezelfestijn.

Tijdens Halloween trekken kinderen verkleed als enge wezens langs versierde huizen. De huizen zijn opgetuigd met pompoenen, lichtjes en andere attributen om kwade geesten af te schrikken. Kinderen mogen aanbellen voor ‘trick or treat’: de keuze tussen een plagerijtje uithalen of een versnapering krijgen.

Plattegrond-GrasrijkLocaties
Op zaterdag 31 oktober kunnen jong en oud terecht in Grasrijk-Oost en Grashoek (zie kaartje). Bewonder hoe creatief je buurtgenoten hun huis hebben versierd en geniet van huiveringwekkende momenten! Kinderen (mits verkleed) mogen aanbellen voor ‘trick or treat’. Tijden: 19.00-21.30 uur (Grasrijk-Oost) en 18.30-20.00 uur (Grashoek). Kijk voor meer info op www.facebook.com/halloweengrasrijk en www.grashoek.org.

Scouting Burgemeester Welschen
Op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober organiseren de scouts van Scouting Burgemeester Welschen een spookfestijn voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen tussen 10 en 12 jaar kunnen van 19.00 tot 20.00 uur terecht in het tot spookhuis omgetoverde scoutinggebouw aan de Sliffertsestraat 43. Tussen 20.00 en 21.00 uur komt het spookhuis pas echt tot leven en wordt een bezoek alleen aangeraden voor dappere kinderen vanaf 12 jaar. Op het terrein is ook een spooktocht uitgezet. Info over deelname en kosten: www.scoutingmeerhoven.nl/halloween.

Andere Halloween-activiteiten
Ben je bekend met andere Halloween-activiteiten in Meerhoven? Stuur dan een e-mail naar .