Eind oktober en begin november staat een groot deel van Meerhoven in het teken van Halloween. Kinderen én hun ouders kunnen op diverse locaties genieten van het griezelfestijn.

Tijdens Halloween trekken kinderen verkleed als enge wezens langs versierde huizen. De huizen zijn opgetuigd met pompoenen, lichtjes en andere attributen om kwade geesten af te schrikken. Kinderen mogen aanbellen voor ‘trick or treat’: de keuze tussen een plagerijtje uithalen of een versnapering krijgen.

Scouting Burgemeester Welschen
Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober organiseren de scouts van Scouting Burgemeester Welschen het evenement ‘House of the Halloween Dolls’. Een poppenhuis vol poppen die je de stuipen op het lijf jagen. Kinderen kunnen op beide dagen van 19.00 tot 21.00 uur terecht in het tot poppenhuis omgetoverde scoutinggebouw aan de Sliffertsestraat 43. Vanaf 20.00 uur komt het poppenhuis pas echt tot leven en wordt een bezoek alleen aangeraden voor dappere kinderen. De entree bedraagt 2 euro, inclusief koffie/thee/ranja en iets lekkers. Meer informatie over het evenement wordt binnenkort gepubliceerd op de site www.scoutingmeerhoven.nl.

GrasrijkPlattegrond-Grasrijk
In Grasrijk kunnen jong en oud ook terecht in de deelwijken Het Groene Hof, Grashoek en Grasrijk-Oost (zie kaartje). Bewonder hoe creatief je buurtgenoten hun huis hebben versierd en geniet van huiveringwekkende momenten! Kinderen (mits verkleed) mogen voor ‘trick or treat’ aanbellen bij woningen die zijn voorzien van een Halloween-poster.

Data en tijden:

Waterrijk
Aan het Waterfront in Waterrijk wordt ook Halloween gevierd. Voor meer info, zie www.facebook.com/groups/WaterfrontMeerhoven.

Zandrijk
Op dinsdag 31 oktober organiseert Buurtvereniging Parkdriehoek ‘trick or treat’ in onder andere de straten Zandhoen en Zandkever.

Andere Halloween-activiteiten
Ben je bekend met andere Halloween-activiteiten in Meerhoven? Stuur dan een e-mail naar .