Eind oktober en begin november staat Meerhoven weer in het teken van Halloween. Kinderen én hun ouders kunnen op diverse locaties genieten van het griezelfestijn.

In diverse buurten trekken kinderen verkleed als enge wezens langs versierde huizen voor ‘trick or treat’. Daarnaast zijn er in Winkelcentrum Terminal M en bij Scouting Burgemeester Welschen diverse Halloween-activiteiten.

Winkelcentrum Terminal M
Woensdag 30 oktober 2019 wordt Terminal M omgetoverd tot een spookachtig plein. Op het plein staat de welbekende Griezelbus. Tussen 12.30 en 17,00 uur zijn de deuren van de Griezelbus geopend. Twaalf kinderen kunnen dan met hun ouders tegelijktijd naar binnen. Ook buiten de bus zijn er diverse activiteiten. Kijk op de website van winkelcentrum Terminal M voor meer informatie.

Scouting Burgemeester Welschen
Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2019 staat Halloween bij Scouting Burgemeester Welschen in het teken van ‘Let’s go to the movies!’ Kinderen kunnen op beide dagen van 19.00 tot 21.30 uur terecht in het scoutinggebouw aan de Sliffertsestraat 43. Vanaf 20.00 uur wordt het echt spannend en wordt een bezoek alleen aangeraden voor dappere kinderen. De entree bedraagt 2 euro in de voorverkoop (alleen te koop tijdens zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur) of 2,50 aan de deur tijdens het evenement. Zie ook de poster.

GrasrijkPlattegrond-Grasrijk
In Grasrijk staan in ieder geval de Grashoek en een deel van Grasrijk-West in het teken van Halloween (zie kaartje). Bewonder hoe creatief je buurtgenoten hun huis hebben versierd en geniet van huiveringwekkende momenten! Kinderen (mits verkleed) mogen voor ‘trick or treat’ aanbellen bij woningen die zijn voorzien van een Halloween-poster.

Data en tijden:

  • donderdag 31 oktober 2019 van 18.30 tot 20.30 uur (Grashoek), zie www.grashoek.org;
  • zaterdag 2 november 2019 vanaf 19.00 uur in de straten Grasparkiet, Grasmus, Grasvink, Gassnip, Grassavanne (Grasrijk-West), zie www.facebook.com/grasbelang

In Grasrijk-Oost is Halloween al velen jaren een begrip. Op dit moment zijn bij de redactie geen Halloween-activiteiten in Grasrijk-Oost bekend. Zie ook www.facebook.com/halloweengrasrijk.

Waterrijk
Zaterdag 2 november 2019 is het ook in Waterrijk griezelen geblazen:  voor de jongere kinderen tussen 18.30 en 20.00 en voor de oudere kinderen tussen 20.00 en 21.00 uur. Locatie: Waterwijk, Waterland en Aquallure. Huishoudens die meedoen zijn te herkennen aan een poster.

Andere Halloween-activiteiten
Ben je bekend met andere Halloween-activiteiten in Meerhoven? Stuur dan een e-mail naar .