*** Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is deze activiteit geannuleerd ***

Op 30 oktober 2020 kan heel Meerhoven griezelen tijdens het grote Halloweenevent. Alle liefhebbers van Halloween kunnen die avond hun hart ophalen in Park Meerland.

Uiteraard wel op gepaste afstand (1,5 meter) en rekening houdend met alle overige (regionale) coronamaatregelen. Om te zorgen dat ook de kleinsten kunnen griezelen zonder er ’s nachts van wakker te liggen, zijn er die avond verschillende ‘scary levels’. Wil je een beetje griezelen kom dan tussen 19.00 en 20.00 uur. Voor een hoger scarylevel kom je tussen 20.00 en 21.00 uur. Ben je echt nergens bang voor? Kom dan tussen 21.00 en 22.00 uur ’s avonds.

Doe mee!
Het Halloweenevent is een initiatief van Dynamo Jeugdwerk, Scouting Burgemeester Welschen en Bewonersvereniging Meerhoven. Monique Kuijten van Dynamo Jeugdwerk: “Het is een activiteit voor en door Meerhovenaren. Vind je het leuk om samen met je buurtgenoten een leuke griezelact te doen? Meld je dan aan via . Ook vrijwilligers voor hand- en spandiensten zijn van harte welkom.”

Kaartjes
Vanwege Corona wil de organisatie het aantal deelnemers in de hand houden. Daarom moet je vooraf een kaartje van 1 euro kopen. Kijk voor meer informatie op de Facebook ‘Dynamo Jeugdwerk Strijp’.