Vanaf 23 november 2017 start Eindhoven Vitaal in samenwerking met Meerhoven Old Stars het traject ‘Gezonde leefstijl’ speciaal voor 55 plussers. Het traject duurt een jaar en richt zich op meer bewegen, gezonde voeding en omgaan met stress. 

Het traject start met een informatiemiddag op 23 november 2017 om 13.30 uur in de kantine van voetbalvereniging DBS (Het Schaapsdijk 109 in Meerhoven), gevolgd door drie workshops op 7 en 21 december 2017 en op 4 januari 2018, telkens op donderdagmiddag om 13.30 uur. Daarna volgen tien maandelijkse bijeenkomsten waarin iedere deelnemer persoonlijk zijn of haar richting kiest om iets te verbeteren op het gebied van een gezondere leefstijl.

Fitter
Antoon Hermsen, mede-initiatiefnemer van het activiteitenplatform Meerhoven Old Stars: “Het traject is leuk om te doen en heeft zijn nut in andere Eindhovense wijken al bewezen. Deelnemers daar geven aan zich fitter te voelen en minder stress te ervaren. En bijna iedereen voor wie dat nodig was, is moeiteloos wat kilo’s verloren!” De activiteiten vinden plaats in de kantine en op het terrein van voetbalvereniging DBS aan Het Schaapsdijk 109 in Meerhoven, de thuishaven van Meerhoven Old Stars.

Meer informatie
Iedere 55 plusser in Meerhoven kan meedoen aan het traject. Neem voor meer informatie contact op met Antoon Hermsen, telefoon: 040 842 77 95, e-mail: .