MVC_De_Hangar_C1_JongensteamAfgelopen zaterdag is het C1 jongensteam van volleybalvereniging MVC de Hangar kampioen geworden. Het team bereikte in Sint-Oedenrode met een ruime 4-0 overwinning de eerste plaats. Na het winterkampioenschap volgt promotie naar de hoofdklasse voor de tweede helft van het seizoen.

Suzanne Hilt, voorzitter van MVC de Hangar: “Wij zijn ontzettend trots op deze prestatie. MVC de Hangar is een volleybalvereniging die centraal staat in de wijk Meerhoven, letterlijk en figuurlijk. We werken volgens het motto ‘samen leven, samen sporten’: samen met de kinderen en hun ouders, samen met andere inwoners uit Meerhoven. We hebben momenteel zo’n 85 jeugdleden, waarvan maar één jongensteam dat in de NeVoBo-competitie meespeelt. En dat team is afgelopen zaterdag kampioen geworden! We hopen hierdoor nog meer jongens te interesseren voor volleybal”.

Interesse?
Kom dan zaterdag 9 januari om 09.45 uur kijken naar de thuiswedstrijd van het C1 jongensteam waarmee de wintercompetitie wordt afgesloten. Locatie: De Hangar, Meerbos 4, Meerhoven. Of kom eens kijken bij één van de trainingen van MVC de Hangar en doe een paar keer gratis mee. Aanmelden kan via de website www.dehangar.nl, of per e-mail via . Zowel voor jeugdleden als voor recreanten is er altijd nog plaats.