Op dinsdag 15 mei 2018 om 20.00 uur organiseren bewonersverenigingen in Meerhoven een kennismakingsbijeenkomst met de initiatiefnemers van het FeelGood Park. Priya van Breugel en Advait Bryers geven dan een korte toelichting op hun plannen. Daarna is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Locatie: De Hangar, Meerbos 4 in Meerhoven.

Na het succes van hun FeelGood Market op Strijp-S, kwamen Priya van Breugel en Advait Bryers enkele jaren geleden met het idee om een duurzaam eethuis in de natuur te realiseren. Een plek om tot rust te komen, ge├»nspireerd te raken, te relaxen en te genieten van de ‘FeelGood sfeer’. Uiteindelijk vonden ze die plek in Meerhoven aan het Waterfront bij Park Meerland. Het idee kreeg de naam FeelGood Park.

Ontmoetingsplek
Het geplande eethuis heeft 80 zitplaatsen plus een terras. Van Breugel: “Het wordt een duurzame, gezellige ontmoetingsplek. Wij zorgen voor prima koffie, heerlijke zelfgemaakte taarten, soepen en salades. Alles zoveel mogelijk bereid met streek- en seizoensproducten”. Naast eten en drinken komen er in het FeelGood Park ook inspirerende activiteiten, zoals creatieve workshops, yoga en meditatie. Ook wordt gedacht aan de kinderen, zodat de ouders kunnen ontspannen. “Het wordt een plek vol creativiteit, muziek, inspiratie en ontmoeting in vakantiesfeer”, aldus Van Breugel.

Bezwaren
Hoewel de meeste Meerhovenaren het FeelGood Park toejuichen, zijn er ook bezwaren van direct omwonenden. Zij vrezen dat het FeelGood Park voor overlast gaat zorgen. Met name vanwege de parkeerplaats en de openingstijden. Het FeelGood Park zou deze zomer een feit zijn, maar vanwege een rechtszaak tussen omwonenden en de gemeente is de realisatie van het eethuis uitgesteld. De rechter heeft omwonenden en de gemeente gevraagd om nader tot elkaar te komen. Mochten ze er niet uitkomen, dan doet de rechter alsnog uitspraak.

Aanmelden
Iedereen is welkom, maar vooraf aanmelden via www.meerhoven.nl/feelgoodpark is gewenst zodat de organisatie een indicatie heeft van het aantal deelnemers. De bijeenkomst duurt maximaal een uur.