Kerstmis 2015 met omwonende Vliegbasis Eindhoven

Traditiegetrouw opent militaire vliegbasis Eindhoven de deuren van de passagiersterminal voor de jaarlijkse kersnachtviering voor omwonenden. De commandant van de vliegbasis blijft graag in contact met de omgeving. Zij biedt daarom deze openbare kerstviering jaarlijks aan.

De kerstnachtviering wordt verzorgd door aalmoezenier Erik van Rosmalen, met medewerking van humanistisch raadsvrouw Marieke van Veen en Ellie Dijkstra. De muzikale aankleding wordt verzorgd door het gemengd koor 4tune Entertainment onder leiding van Dan Loredan, en het gelegenheidsorkest onder leiding van Tristan de Groot.

Aanmelden
De kerstnachtviering vindt op zaterdag 24 december plaats in de passagiersterminal van vliegbasis Eindhoven. De poort is om 18.30 uur geopend en de kerstnachtviering begint om 20.00 uur. De entree is vrij. Om toegang te krijgen tot de vliegbasis dienen belangstellenden zich vóór 20 december aan te melden door een e-mail met onderwerp ‘Kerstviering’ te versturen naar onder vermelding van hun naam, voorletters, geboortedatum en geboorteplaats. Vergeet niet om een legitimatiebewijs mee te nemen naar de kerstviering.

Routebeschrijving
Met de auto rijdt u via de randweg Eindhoven N2, afrit 29 in de richting van Eindhoven Airport. Volg na de afslag de borden ‘Koninklijke Luchtmacht’. Let op: bij witte betonblokken rechts aanhouden. U kunt de passagiersterminal bereiken via de hoofdingang van de militaire vliegbasis Eindhoven (Flight Forum 1550). Direct na het hek dient u rechts af te slaan (voor het witte vliegtuig langs) en de weg uit te rijden tot aan de parkeerplaats.

Bron: Vliegbasis Eindhoven.