Traditiegetrouw opent militaire vliegbasis Eindhoven de deuren van de passagiersterminal voor de jaarlijkse kerstnachtviering voor omwonenden. De kerstviering wordt aangeboden door de Commandant Vliegbasis Eindhoven, kolonel Elanor Boekholt-O’Sullivan.

Het gemengd koor Chant’Oers uit Veldhoven, onder leiding van Hendrikje van der Linde-Soethout, zorgt voor de vocale ondersteuning. Pianist Johan Jansen en het gelegenheidsorkest, onder leiding van Tristan de Groot, zorgen voor de muzikale ondersteuning. De deuren van de passagiersterminal openen om 18.30 uur. De viering vangt aan om 20.00 uur. Toegang is vrij en iedereen is van harte welkom. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers.

Aanmelden
Ga naar www.hetdesignweb.nl en klik op het tabblad rechtsboven op de pagina ‘aanmeldenkerstviering2017’. Klik vervolgens op ‘ik meld me aan’. Vul hier de gegevens in en klik op verzenden. Indien meerdere personen zich willen aanmelden, moeten de stappen voor iedere persoon afzonderlijk worden herhaald. Aanmelden kan uiterlijk tot en met woensdag 20 december.

Routebeschrijving
Met de auto rijd je via de randweg Eindhoven N2, afrit 29, in de richting van Eindhoven Airport. Volg na de afslag de borden ‘Koninklijke Luchtmacht’. Let op: bij witte betonblokken rechts aanhouden. Je kunt de passagiersterminal bereiken via de hoofdpoort van de militaire vliegbasis Eindhoven: Flight Forum 1550. Direct daarna – vóór de slagboom – rechts afslaan, achter het witte vliegtuig langs en de weg uitrijden tot aan de parkeerplaats. Op vliegbasis Eindhoven dienen bezoekers een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.