Traditiegetrouw opent militaire vliegbasis Eindhoven op 24 december de deuren van de passagiersterminal voor de jaarlijkse kerstnachtviering voor militairen en omwonenden.

Het koor Donjo uit Eindhoven onder leiding van dirigent Gerard de Graaf zorgt voor de vocale ondersteuning. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door het gelegenheidsorkest onder leiding van Tristan de Groot. De deuren van de passagiersterminal openen om 19.00 uur. De viering vangt aan om 20.00 uur. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met woensdag 8 december 2019 door een e-mail te sturen naar .

Routebeschrijving
Rijd met de auto via de randweg Eindhoven N2, afrit 29, in de richting van Eindhoven Airport. Volg na de afslag de borden ‘Koninklijke Luchtmacht’. Let op: bij witte betonblokken rechts aanhouden. Het adres van de militaire vliegbasis Eindhoven is Flight Forum 1550. Rijd rechtsom het witte vliegtuig heen en rijd vervolgens de weg uit tot aan de parkeerplaats. Op vliegbasis Eindhoven dienen bezoekers een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.