Op zondag 11 februari 2018 organiseert Carnavalsvereniging De Blindgangers traditiegetrouw het Kindercarnaval in Meerhoven. Residentie ‘De Hangar’ opent dan om 13.00 uur haar deuren. Locatie: Meerbos 4 in Eindhoven.

Er worden weer zo’n 1500 bezoekers verwacht en daarmee is dit één van de grootste carnavalsactiviteiten voor kinderen in de regio. Kinderen kunnen aan verschillende activiteiten deelnemen. Er is een groot podium waarop onder leiding van een professioneel animatieteam kan worden gedanst en gesprongen. Verder kunnen kinderen zich laten schminken, is er een ballonnenclown en zijn springkussens aanwezig. De muziek is in handen van een professionele DJ.

Kaartjes
Vanaf zaterdag 13 januari zijn kaartjes verkrijgbaar bij Café/Zalencentrum De Hangar en Albert Heijn Meerhoven. Voorkom teleurstelling en koop je kaartjes tijdig. De entree voor kinderen en volwassenen bedraagt € 3,50. Kinderen krijgen een snoepzak en iets te drinken.

Hulp
Het Kindercarnaval brengt veel werk met zich mee. In het bijzonder voor het opbouwen, afbreken en opruimen van de feestzaal zijn extra handen zeer welkom. Wil je meehelpen? Meld je dan als vrijwilliger aan via .

Meer informatie
Zie ook: