Gratis naar de film bij Cinema Gold in Veldhoven

Ben je lid van Bewonersvereniging Grasrijk, buurtvereniging Waterrijk of buurtvereniging Zand-, Bos- en Meerrijk? Dan kom je in aanmerking voor een mooie ledenactie waarbij je gratis kunt genieten van een film naar keuze bij Cinema Gold in Veldhoven.

Een vereniging staat of valt met haar leden. Hoe meer leden, hoe beter wij de wijk kunnen vertegenwoordigen en hoe sterker we als Meerhovenaren staan bij gemeente en andere instanties. Daarom zijn wij blij met onze leden! Als dank willen we graag iets bijzonders terug doen en de nieuwe bioscoop Cinema Gold in Veldhoven wil ons daarmee helpen.

Gratis naar de film
Leden van bovengenoemde verenigingen hebben begin mei een vrijkaart voor twee personen ontvangen. Hiermee kunnen ze gedurende de periode 8 t/m 19 mei 2017 gratis genieten van een film naar keuze bij Cinema Gold in Veldhoven. De vrijkaart is exclusief voor leden die op 1 mei 2017 lid zijn van één van bovengenoemde verenigingen. Leden hebben tevens vier kennismakingsvouchers ontvangen waarmee ze familie, vrienden en kennissen kunnen trakteren op een tweede kaartje gratis. Lees hieronder de actievoorwaarden.

Unieke bioscoopervaring
Cinema Gold is de nieuwe bioscoop in Veldhoven die staat voor persoonlijke aandacht en comfort van het hoogste niveau. Gasten worden naar de ruime fauteuils begeleid en kunnen tijdens de voorstelling een hapje en een drankje bestellen. Er is een uitgebreide menukaart met een gevarieerd aanbod, zoals een portie ambachtelijke bitterballen en een aantal verse cocktails. Cinema Gold beschikt over de meest krachtige bioscoopprojectoren ter wereld.

Filmprogramma
Het actuele filmprogramma kun je vinden op de website CinemaGold.nl en wordt iedere maandag en vrijdag geactualiseerd. Reserveren is niet verplicht maar kan gratis op 040 442 22 22 of via CinemaGold.nl.

Actievoorwaarden vrijkaart
Tegen inlevering van de vrijkaart aan de kassa van Cinema Gold in Veldhoven krijg je gratis toegang voor twee personen. Eventuele toeslagen voor 3D films of balkonplaatsen zijn niet inbegrepen. De vrijkaart is geldig voor alle voorstellingen van 8 t/m 19 mei 2017 (m.u.v. Prosecco Premières).

Actievoorwaarden kennismakingsvouchers
Met de kennismakingsvouchers kun je mensen in je omgeving trakteren op een tweede kaartje gratis bij Cinema Gold in Veldhoven. Tegen inlevering van een voucher aan de kassa ontvang je het tweede bioscoopkaartje gratis. De vouchers zijn geldig t/m 31 mei 2017. Maximaal twee gratis kaartjes per voucher bij twee betalenden. Niet geldig op zaterdagavond of in combinatie met andere acties en Prosecco Premières. Exclusief eventuele toeslagen voor 3D films of balkonplaatsen.