Ledenactie: Tweede bioscoopkaartje gratis bij Cinema Gold in Veldhoven

Woon je in Meerhoven en ben je nog geen lid van Bewonersvereniging Meerhoven? Meld je dan snel aan en ontvang het tweede bioscoopkaartje gratis bij Cinema Gold in Veldhoven! Lees hieronder de voorwaarden.

Een vereniging staat of valt met haar leden. Hoe meer leden, hoe beter wij de wijk kunnen vertegenwoordigen en hoe sterker we als Meerhovenaren staan bij gemeente en andere instanties. Daarom zijn wij blij met nieuwe leden! Als dank doen we graag iets bijzoners terug en bioscoop Cinema Gold in Veldhoven wil ons daarmee helpen.

Tweede bioscoopkaartje gratis
Meld je via www.meerhoven.nl/lidmaatschap aan als lid van Bewonersvereniging Meerhoven. Het lidmaatschap kost slechts 5 euro per huishouden per jaar. Je bepaalt zelf op wiens naam het lidmaatschap komt te staan. Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen twee vouchers (ieder ter waarde van €10,90) in de brievenbus. Lever de voucher in bij de kassa van Cinema Gold in Veldhoven en je krijgt het tweede bioscoopkaartje gratis bij aankoop van een kaartje tegen het reguliere tarief. Eventuele toeslagen voor balkon en 3D blijven van toepassing. De vouchers zijn geldig in de periode 1 t/m 21 februari 2020. Dus wacht niet te lang met je aanmelding!

Filmprogramma
Het actuele filmprogramma kun je vinden op de website CinemaGold.nl en wordt iedere maandag en vrijdag geactualiseerd. Reserveren is niet verplicht maar kan gratis op 040 442 22 22 of via CinemaGold.nl.

Huidige leden
Uiteraard zijn we ook blij met onze huidige leden. Daarom komen ook zij in aanmerking voor een tweede bioscoopkaartje gratis. Bestaande leden ontvangen uiterlijk 31 januari 2020 twee vouchers in de brievenbus.