Vanwege het 10-jarig bestaan van Bewonersvereniging Meerhoven organiseren we zondag 30 juni 2024 een ledendag in Zoo Veldhoven.

Tijdens de ledendag kun je met het gehele gezin tegen het sterk gereduceerde tarief van € 8,50 per persoon (normaal € 16) naar Zoo Veldhoven. Dat is inclusief een gratis zakje voer voor de papegaaien (normaal € 1) en een gratis consumptie voor jezelf. De toegang voor kinderen t/m 2 jaar is gratis. Voor de liefhebbers is er een gratis rondleiding met een ervaren gids (normaal € 25 per groep).

Zoo Veldhoven
Zoo Veldhoven huisvest niet alleen papegaaien, maar ook roofvogels, flamingo’s, pelikanen en diverse soorten zoogdieren waaronder zebra’s, kamelen en ringstaartmaki’s. Kijk op de website van Zoo Veldhoven voor meer informatie.

Bereikbaarheid
Zoo Veldhoven ligt op slechts 15 minuten fietsafstand van Meerhoven. Aangezien het park in een buitengebied ligt, is het met het openbaar vervoer wat lastiger te bereiken. Buslijn 403 (Oerle) brengt je in ieder geval in de juiste richting. Kom je met de auto? Houd dan rekening met de parkeerkosten van € 4,50 euro per auto. Deze kosten zijn niet in de prijs inbegrepen en dien je ter plekke te betalen.

Aanmelden en betaling
Wil je deelnemen aan de ledendag? Meld je dan uiterlijk woensdag 26 juni 2024 aan via dit online formulier. Je kunt direct betalen via iDEAL. Na registratie en betaling verwachten we je zondag 30 juni 2024 tussen 10.00 en 12.00 uur bij de ingang van het park (Wintelresedijk 51, 5507 PP Veldhoven). Eén van de bestuursleden vangt je daar op. Na controle van je registratie krijg je per persoon een zakje voer en een consumptiebon en mag je tot 17.00 uur verblijven in het park. Nog geen lid? Meld je dan eerst aan als lid voordat je het formulier invult.

Rondleiding
Voor dierenliefhebbers start er rond 10.30 uur een rondleiding met een ervaren gids. Hieraan kunnen maximaal 20 personen deelnemen. De rondleiding duurt ongeveer een uur en is met name bedoeld voor mensen die alles willen weten over de dieren in het park. Voor gezinnen met kleine kinderen is de rondleiding minder geschikt omdat het geduld van de kinderen nogal op de proef zal worden gesteld. De rondleiding is in het Nederlands, maar wij zorgen voor vertaling naar het Engels. Via het online formulier kun je je voor de rondleiding aanmelden. Enkele dagen voor aanvang van de ledendag laten we je weten in hoeverre je kunt deelnemen aan de rondleiding of op de wachtlijst staat.