Maandag 27 januari 2020 vanaf 19.00 uur organiseren LETS Eindhoven en Duurzaam Meerhoven een LETS-markt in De Hangar, Meerbos 4 in Meerhoven. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

LETS Eindhoven bestaat al ruim 20 jaar en staat voor Lokaal Eindhovens Transactie Systeem. Het is een vorm van burenhulp. Voor het bakken van een taart, het schilderen van een huis, het vertalen van je cv, het repareren van een pc krijg je punten. Voor deze punten kun je vervolgens een massage afnemen of iemand op je kinderen laten passen, etc. Het is ruilen zonder dat er geld aan te pas komt. Inwoners van Meerhoven zijn van harte welkom. Je kunt op die avond kijken of het iets voor je is en lid worden van LETS Eindhoven.

Thema
Vanaf 20.00 uur is er een introductierondje. Daarna kunnen de aanwezigen filosoferen over het thema ‘Samen zijn versus alleen (willen) zijn’. “We gaan onder andere sparren over hoe we dingen kunnen organiseren om bij elkaar te komen. Denk aan spelletjesavonden en een leesclub”, aldus een van de initiatiefnemers.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.duurzaammeerhoven.nl en www.letseindhoven.nl.