Op 11 januari vanaf 19.30 uur organiseren Duurzaam Meerhoven en LETS Eindhoven een LETS-markt in De Hangar, Meerbos 4 in Meerhoven. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

LETS Eindhoven bestaat al 20 jaar en organiseert maandelijks een markt, steeds in een andere wijk, waar deelnemers diensten en goederen ruilen.

Ruilen
LETS staat voor Lokaal Eindhovens Transactie Systeem en is vergelijkbaar met een vorm van burenhulp. Voor het bakken van een taart, het schilderen van een huis, het vertalen van je cv, het repareren van een pc krijg je punten. Voor deze punten kun je vervolgens een massage afnemen of iemand op je kinderen laten passen, etc. Het is ruilen zonder dat er geld aan te pas komt. Inwoners van Meerhoven zijn van harte uitgenodigd. Je kunt op die avond kijken of het iets voor je is en lid worden.

Circulo
De markt start om 19.30 uur. Vanaf 20.15 uur is er een introductierondje en vanaf 21.00 uur kunnen de aanwezigen filosoferen over leuke buurtactiviteiten waarbij Esther van de Graaf als gastspreker van Stichting Circulo een introductie zal verzorgen. Zij heeft een project opgezet in de wijk Drents Dorp waarbij ze streeft naar een circulaire economie. Kijk voor meer informatie op de site www.stichtingcirculo.nl.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.duurzaammeerhoven.nl en www.letseindhoven.nl.