Maandag 27 december 2021 organiseren Voetbalvereniging DBS en Voetbalschool Winnaars van Morgen de tweede editie van de ‘Leven als een prof’-voetbaltrainingsdag voor spelers van 6 tot en met 14 jaar.

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar met meer dan 100 kinderen, pakken de organisatoren het dit jaar nog grootser aan met een langer dagprogramma, meer activiteiten en ter afsluiting een spectaculaire licht- en geluidshow. De kinderen krijgen tussen 10.30 en 17.00 uur een gevarieerd trainingsprogramma aangeboden en worden begeleid door professionele trainers. Voor lunch, tussentdoortjes, friet en snacks wordt gezorgd. De dag vindt plaats in Sportpark Meerhoven, Het Schaapsdijk 109, 5657 AW Eindhoven.

Kosten en aanmelden
De kosten voor deze dag zijn € 32,50 per kind. Betaling contant op de dag bij aankomst op het sportpark. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar onder vermelding van naam, leeftijd en eventueel team van het kind en een telefoonnummer van één van de ouders/verzorgers. De aanmelding wordt per e-mail bevestigd. Inschrijven kan ook via de site www.voetbalschoolwvm.nl.