Op woensdag 11 december 2019 organiseert het Meerhoven Internationals Platform een ​​lezing over het opvoeden van meertalige kinderen.

Meerhoven is een multiculturele wijk met gezinnen van over de hele wereld. Een van de eerste en belangrijkste uitdagingen waarmee kinderen in deze gezinnen vaak worden geconfronteerd, is het beheersen van de Nederlandse taal. Sommige van deze kinderen zijn geboren in meertalige gezinnen. Bij ouders zijn er veel vragen over  het opvoeden van twee- of meertalige kinderen. Daarom heeft het Meerhoven Internationals Platform psycholoog Elif Durgel uitgenodigd om een lezing te geven over het opvoeden van meertalige kinderen.

Lezing/strong>
Elif Durgel runt de Roots and Wings Academy waar ze coaching en workshops voor ouders verzorgt en internationaliseringstrainingen geeft aan scholen. In haar lezing zal ze de voordelen van meertalige ontwikkeling bespreken. Ouders leren over de strategieën die ze kunnen gebruiken om een ​​ gezonde taalontwikkeling van hun meertalige kinderen te garanderen.

Aanmelden
Deelname is gratis. De presentatie duurt van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur. Locatie: De Hangar, Meerbos 4 in Meerhoven. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen moeten deelnemers zich vooraf aanmelden via een registratieformulier.