Bij het winkelcentrum Terminal M in Meerhoven zijn verschillende mensen ten val gekomen, met botbreuken en een meerjarige revalidatie als gevolg.

Fysiotherapeut Daniel Hess heeft verschillende patiënten onder behandeling die gewond raakte door de rolbanden. Hij luidt de noodklok. De fysiotherapeut vindt het belachelijk dat er tot nu toe niet is ingegrepen door de gemeente of de particuliere eigenaar van het winkelcentrum.

De gemeente laten weten niet bekend te zijn met deze situatie of voorvallen in winkelcentrum Terminal M. “Wij zullen naar aanleiding van deze vragen in ieder geval contact leggen met de eigenaar, om te zien wat zij eraan doen om de situatie veiliger te maken.” Een woordvoerder van de eigenaar laat het volgende weten: “Wij betreuren het zeer dat bezoekers van winkelcentrum Terminal M problemen hebben ervaren met gladheid op de roltrap. Wij hebben één melding van een bezoeker ontvangen en wij nemen in deze zaak onze verantwoordelijkheid. Andere bezoekers hebben zich niet bij ons gemeld maar kunnen dat alsnog doen.”

Lees meer op Omroepbrabant.nl.