politiemeerhovenDe afgelopen weken heeft het dievengilde flink toegeslagen in Meerhoven. Dat melden de wijkagenten Dick de Heus en Viola Bliek op hun blog.

Zo werden onlangs in de parkeergarage aan het Grasland maar liefst dertien auto’s opengebroken. Ook in andere delen van de wijk zijn auto’s opengebroken en werden goederen ontvreemd, waaronder een navigatiesysteem. Ook is de laatste tijd een groot aantal fietsen gestolen, met name in en rond winkelcentrum Meerhoven. Aan de Grasbaan werd een bromfiets gestolen en zijn pogingen gedaan om diverse motoren te stelen. In de eerste twee weken van juni hebben tevens relatief veel woninginbraken, dan wel pogingen daartoe, plaatsgevonden. Het betreft één woning in Bosrijk, één woning in Zandrijk en drie woningen in Grasrijk.

Getuigen
Bewoners die getuige zijn geweest van bovengenoemde inbraken of diefstallen worden verzocht contact op te nemen met de politie. De wijkagenten Dick de Heus en Viola Bliek zijn bereikbaar via , telefonisch via 0900-8844 of via het contactformulier van Dick de Heus of Viola Bliek. Bel bij spoed (heterdaad) altijd 112.

Meer informatie
Lees meer op het Blog van de Politie Meerhoven: