Voetbalschool Meerhoven United gaat op 12 maart 2021 van start met de eerste techniektrainingen voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar.

Initiatiefnemer Erik Zuiderhoek: “Bij deze nieuwe voetbalschool ligt de nadruk op het trainen van een goede basistechniek in kleine groepen, begeleid door ervaren trainers, en met een leuke en gezonde mix van oefeningen en Fun&Skill Games. Wij maken gebruik van allerlei attributen om de trainingen zo leuk en professioneel mogelijk te laten verlopen. Bij Meerhoven United gaan plezier, zelfvertrouwen en motivatie hand in hand.”

Sportpark Meerhoven
De nieuwe voetbalschool is gehuisvest op Sportpark Meerhoven. Zuiderhoek: “De techniektrainingen bij Meerhoven United zijn een prima aanvulling op het aanbod van alle voetbalclubs in de regio, maar je kunt ook zonder lidmaatschap bij ons terecht. Iedereen die zijn voetbalskills wil verbeteren, is bij ons welkom.”

Techniektraining
Meerhoven United wil kinderen door middel van positieve coaching en een persoonlijke aanpak helpen die basistechniek eigen te maken. Bij de trainingen is er aandacht voor passen/trappen, balvaardigheid, schijn- en passeerbewegingen, coördinatie en voetenwerk, balcontrole en koppen, scoren en aanname.

Inschrijven
De nieuwe voetbalschool biedt vanaf 12 maart 2021 tien weken training op vrijdag of zondag voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar. De kosten bedragen 129,95 euro inclusief tenue. Inschrijven kan via het inschrijfformulier van voetbalschool Meerhoven United.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van voetbalschool Meerhoven United.