MeerhovenAppMeerhoven heeft sinds kort een eigen app: de MeerhovenApp. Met de app kunnen bewoners zich actief laten informeren over nieuws en activiteiten in de wijk Meerhoven. De app is ontwikkeld voor iOS en Android smartphones en is per direct beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

De MeerhovenApp is een initiatief van bewonersorganisaties in Meerhoven en is gekoppeld aan de bewonerssite Meerhoven.nl. Ruben Trieling, namens de bewonersorganisaties: “Met de MeerhovenApp proberen we bewoners nog actiever op hoogte te houden van activiteiten en het laatste nieuws. Zodra een bericht op Meerhoven.nl wordt geplaatst, is het meteen beschikbaar in de app. Bij belangrijk nieuws ontvangen bewoners (optioneel) een pushbericht. We zijn nog in overleg met de politie om de app eventueel ook in te zetten bij calamiteiten.”

Openingstijden
Met de app hebben gebruikers ook de openingstijden en contactgegevens van alle winkels in Winkelcentrum Meerhoven bij de hand. Daarnaast bevat de app enkele handige snelkoppelingen naar informatie over afvalverzameling, vervoer, zorg, meldingen en klachten.

Feedback
Trieling: “We zijn benieuwd wat bewoners van de app vinden en ontvangen graag tips en feedback.” Reageren kan via . De komende periode wordt de app ook onder de aandacht gebracht via posters en huis-aan-huis flyers in Meerhoven. De app is ontwikkeld door Opolo Webdesign Eindhoven.