Sher de Wagt (20 jaar) uit Meerhoven is onlangs verkozen tot één van de finalisten van de Miss Beauty of Noord-Brabant 2017.

Miss Beauty of Noord-Brabant is de missverkiezing voor de provincie Noord-Brabant. Elk jaar worden twee winnaressen uit deze provincie gekozen en geplaatst voor de missverkiezing Miss Beauty of The Netherlands. Zondag 12 maart jl. vond de casting van Miss Beauty of Noord-Brabant plaats in Etten-Leur. Daarbij zijn twaalf finalisten geselecteerd, waaronder Sher de Wagt.

Finale
Sher de Wagt: “Een paar maanden geleden heb ik besloten mij op te geven voor Miss Beauty of Noord-Brabant. Ik dacht: waarom niet? Ik ben blij verrast dat ik door ben naar de finale. Ik sta erom bekend dat ik altijd lekker mijzelf blijf en dat wil ook echt meenemen naar de finale. Iedereen is ander, maar mooi op zijn eigen manier. Dat vind ik ook het mooiste aan de Miss Beauty verkiezing. Het maakt niet uit hoe groot je bent of hoeveel je weegt als je maar een voorbeeld kan zijn voor andere meiden! En wat zou het toch gaaf zijn om Noord-Brabant te mogen vertegenwoordigen. Dat is toch stiekem een droom van mij!”

Stemmen
Er kan tot 20 mei worden gestemd om Sher de Wagt door de finale te helpen. Sms ‘Poll NoordBrabant Sher’ naar 3010. Dit kost 1,10 euro per ontvangen bericht. De provinciale finale vindt op 20 mei 2017 plaats.