meerhovendag2016-001Op zondag 26 juni 2016 wordt voor de veertiende keer de Meerhovendag georganiseerd. Een dag van en voor Meerhovenaren met veel muziek, optredens en een grote braderie. Ook dit jaar is het de organisatie gelukt om een enerverend en gevarieerd programma samen te stellen.

De Meerhovendag vindt plaats rondom De Hangar en Winkelcentrum Meerhoven en staat in het teken van presentaties van verenigingen en bedrijven, sportdemonstraties en muzikale optredens. Dat alles wordt afgewisseld met ruim honderd kraampjes waar nieuwe en tweedehands spullen worden verkocht. Voor kinderen is er een speciale vrijmarkt.

Twee podia
Dit jaar zijn er twee podia. Onder de overkapping van De Hangar is een podium waar sport- en speldemonstraties plaatsvinden. Het tweede podium staat op het centrale plein in het winkelcentrum waar Meerhovenaren de hele dag live muziek maken. Bij beide podia kunnen bezoekers op een terras genieten van de optredens en demonstraties. Aangezien sommige demonstraties niet op een podium passen, is op het plein bij het gezondheidscentrum een speciale plek ingericht voor de roofvogelshow en een presentatie van hondentraining.

Ontmoeten
Voorzitter van het organiserend comité, Harry van der Kallen: “De Meerhovendag is de dag van ontmoeting voor én door Meerhovenaren. Een jaarlijks terugkerend evenement op de vierde zondag in juni voor jong en oud waar Meerhovenaren in contact komen met andere Meerhovenaren en verenigingen en bedrijven die in Meerhoven actief zijn. Een dag waar Meerhovenaren trots op zijn.”

Tijd en locatie
De Meerhovendag begint op zondag 26 juni 2016 om 10.00 uur met de braderie. Vanaf 11.00 uur beginnen de demonstraties en optredens. Rond 16.30 uur wordt de dag afgerond. Locatie: De Hangar (Meerbos 4, Eindhoven) en Winkelcentrum Meerhoven (Meerplein, Eindhoven).

Meer informatie
De Meerhovendag is een initiatief van de Samenwerkende Bewonersorganisaties Meerhoven en wordt mede mogelijk gemaakt door Café en zalencentrum De Hangar, Artisport en Winkelcentrum Meerhoven. Meer informatie is te vinden op www.meerhovendag.nl en op Facebook.