In Eindhoven wordt de ‘parel’ van Meerrijk gerealiseerd: de hoogste woontoren van de wijk, bestaande uit 24 bouwlagen en circa 88 appartementen. Het gebouw ligt straks prachtig aan het water, in het hart van de wijk.

Nu de noordelijke rand van het plan in aanbouw is, kan het plan voor de toren worden ontwikkeld. Daartoe continueren MRP Development en Ten Brinke CoHof hun succesvolle samenwerking. Die samenwerking begon in 2016 met de ontwikkeling van 52 woningen aan de rand van Meerrijk.

Verkoop
De appartementen van de nieuwe woontoren komen naar verwachting aan het einde van dit jaar op de markt. Ze hebben een grootte van 80 m2 tot 200 m2 en worden compleet afgewerkt met een ruim balkon en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Geïnteresseerden kunnen zich al aanmelden via www.meerrijk.nl. Onlangs zijn de 21 appartementen en 31 waterwoningen aan de Meerring verkocht. Ze worden momenteel gerealiseerd door Huybregts Relou uit Son.

Meerrijk
Meerrijk is het multifunctionele centrum van Meerhoven. Naast het winkelcentrum zijn in het gebied diverse maatschappelijke voorzieningen zoals onderwijs, kinderdagopvang en gezondheidszorg gevestigd.

Bron: www.bouwenenwonen.net.